A lisztet elkeverjük a cukorral és egy csipet sóval. A hideg vajat felkockázzuk, a lisztes keverékhez morzsoljuk, végül belereszeljük a citrom héját. Hozzáadunk egy kevés vizet, majd gombócot formázunk a tésztából. A kapott tésztát folpackba csomagoljuk és 30 percre a hűtőbe tesszük. Ha ez letelt, kinyújtjuk, majd a tepsire helyezzük. A tészta közepére tesszük a töltelékünket, amelyet egyenletesen elkezdünk eloszlatni, úgy, hogy a szélét ne érje. A tészta szélét körben ráhajtjuk a töltelékre, majd lekenjünk a tojássárgájával. 180 fokon 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük és porcukorral tálaljuk.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.ElfogadomAdatkezelési tájékoztató