A liszt közepébe beleöntjük a langyos, cukros tejben felfuttatott élesztőt, majd hozzáadjuk az étolajat, a sütőport, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a tojássárgákat és végül a csipet sót. Összegyúrjuk, hogy egy rugalmas, de nem ragacsos tésztát kapjunk. 40 percig letakarva pihentetjük.
Utána átgyúrjuk és 2 cipóra osztjuk. A cipókat külön-külön kör alakúra kinyújtjuk, és mindegyiket 16 cikkre felvágjuk. Az így kapott háromszögek szélesebb részére Hírös Ízek süteménytölteléket teszünk és feltekerjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és mindegyiknek a tetejét lekenjük a felvert tojással. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 15 percig sütjük.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.